Ferrero Rocher-ispinde

Ingredienser

Hasselnøddeis

150 g hasselnødder


250 ml minimælk


100 g sukker


1/3 tsk salt

Overtræk

300 g mælkechokolade


Pynt

Hakket chokolade

Frysetørrede bær

Halve hele hasselnødder

Chokoladesauce –

Eller hvad du end tænker kunne være fint og velsmagende.


Maja Ambeck fra bloggen majavase.dk har tryllet i køkkenet og lavet de lækreste pindeis. At opskriften tilmed er både nem og anvendelig er bare en ekstra bonus. Er du til hasselnøddeis, ( og hvem er ikke det!!), så er det nu du skal i køkkenet og kreere til weekenden. Små, uimodståelige ispinde med hjemmelavet hasselnøddeis, mælkechokolade og ristede hasselnødder. Frist og forkæl dine kære med frossen Ferrero Rocher på pind! Mums!


8 mini-ispinde

Sådan gør du

Hasselnøddeis: 
Rist hasselnødder i 5-10 min ved 200 grader, og gnub skallerne af i et rent viskestykke. Læg 10-15 hasselnødder til side til pynt. Blend de varme hasselnødder til hasselnøddesmør med en kraftig (stav)blender. Kom 100 g hasselnøddesmør, mælk, sukker og salt i en gryde, og varm det langsomt op under omrøring. Tag gryden af varmen, og stavblend massen. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine. Fyld den færdigkørte is i silikone-ispindeforme, stik træpinde i og sæt dem i fryseren natten over.


Overtræk og pynt:
 Smelt chokolade i en skål over vandbad, og hæld den op i et højt, tyndt glas. Giv de frosne ispinde et hurtigt dyp i chokoladen, og lad overskydende chokolade dryppe ned i glasset igen. Pynt f.eks. med lidt chokoladedrizzle, en halv hasselnød, finthakkede hasselnødder og lidt bladguld.

Tip: Arbejd hurtigt og målrettet (og gerne i et halvkoldt køkken), når ispindene skal overtrækkes.Tip: Pynt gerne ispindene forskelligt. Drys f.eks. med frysetørrede bær, tørrede blomster, hakket chokolade etc. 


Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og