Ferrero Rocher-ispinde

Ingredienser

Hasselnøddeis

150 g hasselnødder


250 ml minimælk


100 g sukker


1/3 tsk salt

Overtræk

300 g mælkechokolade


Pynt

Hakket chokolade

Frysetørrede bær

Halve hele hasselnødder

Chokoladesauce –

Eller hvad du end tænker kunne være fint og velsmagende.


Maja Ambeck fra bloggen majavase.dk har tryllet i køkkenet og lavet de lækreste pindeis. At opskriften tilmed er både nem og anvendelig er bare en ekstra bonus. Er du til hasselnøddeis, ( og hvem er ikke det!!), så er det nu du skal i køkkenet og kreere til weekenden. Små, uimodståelige ispinde med hjemmelavet hasselnøddeis, mælkechokolade og ristede hasselnødder. Frist og forkæl dine kære med frossen Ferrero Rocher på pind! Mums!


8 mini-ispinde

Sådan gør du

Hasselnøddeis: 
Rist hasselnødder i 5-10 min ved 200 grader, og gnub skallerne af i et rent viskestykke. Læg 10-15 hasselnødder til side til pynt. Blend de varme hasselnødder til hasselnøddesmør med en kraftig (stav)blender. Kom 100 g hasselnøddesmør, mælk, sukker og salt i en gryde, og varm det langsomt op under omrøring. Tag gryden af varmen, og stavblend massen. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine. Fyld den færdigkørte is i silikone-ispindeforme, stik træpinde i og sæt dem i fryseren natten over.


Overtræk og pynt:
 Smelt chokolade i en skål over vandbad, og hæld den op i et højt, tyndt glas. Giv de frosne ispinde et hurtigt dyp i chokoladen, og lad overskydende chokolade dryppe ned i glasset igen. Pynt f.eks. med lidt chokoladedrizzle, en halv hasselnød, finthakkede hasselnødder og lidt bladguld.

Tip: Arbejd hurtigt og målrettet (og gerne i et halvkoldt køkken), når ispindene skal overtrækkes.Tip: Pynt gerne ispindene forskelligt. Drys f.eks. med frysetørrede bær, tørrede blomster, hakket chokolade etc. 


Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet