2 dl usaltede cashewnødder
1 dl blendet havregryn
17 dadler uden sten
1 spsk peanutbutter
1/2 spsk kokosolie
50 gram mørk chokolade (over 70%)
1/2 tsk havsalt – 1/4 tsk alm groft salt
1/2 tsk vaniliepulver
På ChriChri kommer vi fremover løbende til at introducere jer, kære læsere, for nogle blogs vi syntes fortjener et kig forbi. Hver torsdag vil der komme en opskrift fra en udvalgt blogger, som vi synes kan noget særligt, forhåbentlig til både inspiration og glæde for jer derude.
Ugens blogger Camille Maja på 22 er bosat i København og er pt studerende, hvor hun skal læse videre til kostvejleder. Hun har en stor passion for mad, noget der tydeligt skinner igennem på hendes blog camillemaja.dk. Tjek den ud og bliv både inspireret og lækkersulten!
____
Mangler du en lækker lille snack til at stille lækkersulten, så er denne opskrift lige noget for dig. Husk at der stadig er mange dadler og nødder i, så det er derfor ikke en opskrift hvor du skal spise hver og en.
De her cookiedough kugler blev super lækre og kunne forestille mig de ville være eminente i is!
Husk når du skal lave opskrifter hvor der står “Mørk chokolade”, så brug altid en med en procent over 70. Jeg køber altid min chokolade i Netto til 12.95 fra Superior. Super god og billig chokolade.
Opskriften er til ca. 14-16 kugler
Sådan gør du
Start med at blende cashew og havregryn i en foodprocessor. Når nødder og havregryn er blevet til fint mel tilføjer du dadler, smeltet kokosolie, peanut butter, salt og vaniljepulver of blend igen. Selvom det ligner at massen ikke er klistret til at kunne forme kugler, så tro mig, det er den!
Når massen er blendet sammen tilføjer du groft hakket chokolade – Du skal ikke blende chokoladen!