Chokomousse med silketofu

Ingredienser

100 g mørk chokolade (70% minimum kakao)

300 gram silketofu

1/2 dl hasselnødder

1 tsk vanillepulver

1/2 kop hasselnødder

2 spsk lys agave sirup

1 pk hindbær (eller en blanding af bær)

Annika og Winnie Methmann Christensen er de 2 søstre, som står bag bloggen www.femmefood.com, hvor de deler opskrifter uden gluten, mælk og hvidt sukker. Ideen til bloggen kom efter at Annika fik konstateret mælkeallergi og derfor skulle lave sin kost om. Det var svært og derfor ville de gerne hjælpe andre i samme situation.

Interesse for mad er begge søstres store passion, Annika læser molekylær ernæring og fødevareteknologi på Aarhus Universitet, og Winnie Methmann er uddannet fotograf med speciale i mad. Bloggen er stedet hvor søstrenes passion smelter sammen, og her er der højt til loftet og frihed til at eksperimentere.

________

Opskrift fra bogen femmefood s. 125

Sådan gør du

Smelt chokoladen i et vandbad. Tilføj alle øvrige ingredienser (minus bær) til en blender/foodprocessor og blend det hele sammen til en glat masse. Tilsæt den smeltede chokolade og blend igen. Fordel massen i fire glas eller skåle Stil dem i køleskab i mindst to timer eller natten over. Pynt med bær inden servering.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet