Mandel-cookies

Ingredienser

100 g mandler

75 g smør

100 g sukker

50 g muscovadosukker

2 tsk vaniljesukker

1⁄2 tsk salt · 1æg

1⁄2 tsk bagepulver

1⁄4 tsk natron

160 g mel

Louises blog, Louis&Bearnaisen, er en blog, lavet af en vaskeægte madelskers hånd. Super-lækre, uhøjtidelige og inspirerende opskrifter med tilhørende fine billeder. Louise selv er uddannet indenfor ernæring og sundhed, så her findes både noget for dig der forsøger at undgå gluten, mælk og sukker mm, og så til dig som bare elsker god mad, med alt hvad det kan indebære.

______

Skønne, sprøde og let seje cookies, med en herlig smag af mandel!

Sådan gør du

Rist mandler i ca. 3 minutter på en varm pande. Smelt smørret i en lille gryde.
Bland sukker, vaniljesukker, muscovadosukker og salt sammen i en skål. Hæld smørret i skålen og pisk det hele sammen til en jævn masse. Tilsæt ægget og pisk det godt ind i dejen.
Bland mel, bagepulver og natron sammen i en anden skål. Sigt det i dejen og og pisk det hele sammen. Hak mandlerne groft og rør dem i dejen.
Rul 2 spsk dej til en kugle og sæt den på en bageplade – forsæt med resten af cookie-dejen. Bag cookies ved 175 grader i ca. 8-10 minutter, de skal være gyldne i kanten og lidt bløde i midten. Afkøl dem på en bagerist.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet