100 g mandler
75 g smør
100 g sukker
50 g muscovadosukker
2 tsk vaniljesukker
1⁄2 tsk salt · 1æg
1⁄2 tsk bagepulver
1⁄4 tsk natron
160 g mel
Louises blog, Louis&Bearnaisen, er en blog, lavet af en vaskeægte madelskers hånd. Super-lækre, uhøjtidelige og inspirerende opskrifter med tilhørende fine billeder. Louise selv er uddannet indenfor ernæring og sundhed, så her findes både noget for dig der forsøger at undgå gluten, mælk og sukker mm, og så til dig som bare elsker god mad, med alt hvad det kan indebære.
______
Skønne, sprøde og let seje cookies, med en herlig smag af mandel!
Sådan gør du
Rist mandler i ca. 3 minutter på en varm pande. Smelt smørret i en lille gryde.
Bland sukker, vaniljesukker, muscovadosukker og salt sammen i en skål. Hæld smørret i skålen og pisk det hele sammen til en jævn masse. Tilsæt ægget og pisk det godt ind i dejen.
Bland mel, bagepulver og natron sammen i en anden skål. Sigt det i dejen og og pisk det hele sammen. Hak mandlerne groft og rør dem i dejen.
Rul 2 spsk dej til en kugle og sæt den på en bageplade – forsæt med resten af cookie-dejen. Bag cookies ved 175 grader i ca. 8-10 minutter, de skal være gyldne i kanten og lidt bløde i midten. Afkøl dem på en bagerist.