Saltede karamel popcorn

Ingredienser

60 g poppede popcorn

90 g smør

110 g brun farin

½ tsk. havsalt

¼ tsk. bagepulver

Sådan gør du

Start med at poppe popcornene efter anvisningen på pakken eller køb en pose gode, færdigpoppede. 

Forvarm ovnen til 125°.
Kom smør, farin og salt i en stor, tykbundet gryde, og kog det, til sukkeret smelter sammen med smørret og blandingen bobler. Tilsæt bagepulver, og vend hurtigt de poppede popcorn i karamellen, så de bliver godt og jævnt dækket. Spred popcornene ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag popcornene i den varme ovn i ca. 45 minutter, til de er sprøde og tørre.

Tag popcornene ud af ovnen, lad dem køle af og opbevar dem lufttæt, til du skal bruge dem.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet