Sunde snickers kugler

Ingredienser

150 g tørrede dadler 

100g saltede peanuts

3 spsk. peanutbutter

50 g mørk chokolade til overtræk

www.stinna.dk har Stinna siden 2012 blogget om sund vegetarmad og sundere søde sager. Især sundere alternativer til kager findes på bloggen. Stinna bruger naturlige ingredienser, som du kan finde i ethvert supermarked – for sund mad skal være nemt og lækkert! Stinna’s yndlingsopskrift er sundere snickerskugler, som smager endnu bedre end de almindelige snickers!

______

Sådan gør du

Blend dadlerne fint – jeg brugte min minihakker. Kom peanuts og peanutbutter ved og blend til det kan hænge sammen. Massen må gerne være lidt grov. Hvis det ikke vil hænge sammen, så kom mere peanutbutter i. Sæt kuglerne på køl, mens chokoladen smeltes.
Overtræk kuglerne i chokolade og spis. Velbekomme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har