Støvede blåbærkugler

Ingredienser

30 g tørrede blåbær

200 g marcipan

1 tsk kakao

Blåbærstøv som pynt

Blåbær bliver til daglig forbundet med sundhed, vitaminer og skyr i rå mængder. I Julie Heys’ nye konfektbog bliver dette skønne lille bær i stedet kombineret med marcipan og chokolade til de mest delikate små støvede blåbærkugler. Prøv det selv med denne nemme opskrift.

Sådan gør du 

Blend de tørrede blåbær og ælt dem med marcipanen. Tilsæt kakao og ælt til en ensartet masse. Rul marcipanen ud i en aflang pølse. Del marcipanen i mindre stykker, tril dem til kugler og rul dem i blåbærstøv.

Tip: Blåbærstøv fås hos Mill og Mortar eller kan laves selv ved at blende frysetørrede bær.

LÆS OGSÅ: Konfektbogen, enhver jule-slikmund bare MÅ eje!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lun kartoffelsalat med asparges

Ingredienser3 spsk. eddike, gerne æbleeddike 3 spsk. sukker ¾ dl fløde 3 friske mellemstore rødløg 1 bundt danske radiser, skåret over på langs 2 spsk.