300 g frosne blandede bær
250 g mascarpone
½ tsk. vaniljepulver
4 spsk. fibersirup clear (kan
udelades)
¼ tsk. Salt
Hvis du har en foodprocessor eller en blender, kan du på nul komma fem mikse en lækker og cremet bæris som denne. Selv om is lavet over længere tid på ismaskine og i fryser også er virkeligt godt, er det skønt også at kunne få is på de dage, hvor tiden eller overskuddet ikke er til de længerevarende projekter, eller hvor isens vej fra fryser til mund gerne skal gå ret tjept.
Til 4 personer.
Sådan gør du
Blend alle ingredienserne på nær salt sammen i din foodprocessor eller blender, til du har en helt fin og blød is. Kør til sidst hurtigt saltet i, og server med det samme. Hvis isen er blevet for blød, kan du sætte den i fryseren i et kvarter til en halv time.
TIP
Hvis du er mere i humør til milkshake end is, kan du tilsætte 2 dl mælk for at gøre konsistensen lidt tyndere. Så får du to store glas ud af portionen, og det er klart til at blive drukket af sugerør.