Forårskage der bekæmper sult: Vil du hjælpe?

Mmmmh kage.. Vi har en virkelig en sød tand på redaktionen, og en gang imellem er det altså helt okay at forkæle sig selv! Vi har valgt at gøre det med denne eventyrlige forårskage (bare synet af den får vores mund til at løbe i vand), hvor du faktisk kan synde med god samvittighed!

Folkekirkens Nødhjælp har nemlig i samarbejde med kagekunstneren, Annemette Voss, igangsat en lille kampagne der samler ind til at bekæmpe sult blandt verdens fattigste. Du kender hende sikkert allerede fra TV-programmet ‘Den Store Bagedyst’ eller fra de drømmende og overdådige opskrifter på hendes blog, men nu har hun udviklet endnu en lækker opskrift kun til dette gode formål!

Den eventyrlige forårskage er en cheesecake med rabarber, anis, hvid chokolade og det fineste pynt. Mummelum, siger vi bare.

Hvis du som os godt kan blive en lille smule bageglad, så kan du få fingerne i denne hemmelige opskrift på den smukke forårskage nu, så du kan servere den før alle andre og imponere veninderne! Opskriften vil hun nemlig dele med dig, mod at du sender ‘forårskage’ til 1911 og støtter Folkekirkens Nødhjælps kampagne ved at donere små 20 kr., så du kan være med til at fylde flere maver end din egen. Win-win! Så modtager du kort efter opskriften, og så er det bare med at svinge kagerullen!

 

Pssst. Vi har selvfølgelig støttet OG smagt vidunderet – and you don’t want to miss this!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og