Lækre koldskålsispinde med brombær

Ingredienser

Koldskålsis med brombær

100 g brombær

200 ml kærnemælk

200 ml piskefløde

100 g sukker

Korn af 1 vaniljestang

Saft af 1⁄2 citron

 

Pynt

300 g Ivoire fra Valrhona eller anden hvid chokolade

1-2 spsk rålakridspulver

1-2 spsk kandiseret viol

spiselige, lilla blomster

Der er allerede mange som begejstret følger Maja Ambeck Vases smukke blog under eget navn, men derfor skal de af jer som endnu ikke gør, da ikke snydes for hendes smukke billeder og mundvandsdrivende lækre opskrifter. Her har hun kreeret en nem og lækker koldskålsis med brombær, som er pyntet med stedmoderblomster og kandiserede violer. Se mere fra Majas fine og finurlige søde univers her: http://majavase.dk

Sådan gør du

Koldskålsis med brombær:
Kom brombær, kærnemælk, fløde, sukker, vaniljekorn og citronsaft i en blender, og blend det hele godt sammen. 
Si brombærkerner fra, og smag til. 
Kør massen på ismaskine. 
Fyld isen i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.

Pynt:
Smelt chokolade i en skål over vandbad, og hæld den op i et højt, smalt glas.
Tag en ispind ud af fryseren, dyp den hurtigt i chokoladen, pynt straks med rålakridspulver, kandiseret viol og lilla blomster og læg den tilbage i fryseren.
Gentag med resten af ispindene.

Læs også: Lakridsmarengs

Læs også: Klassisk fransk æbletærte

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive