Something sweet: Seed’n nut cookies

Disse cookies er en sundere variant af de gængse sukkerfyldte kager vi kender, og fungerer glimrende, hvis man har lyst til at gumle på noget sødt, men gerne vil holde sig fra det allermest sukrede stads. De er lavet primært på kerner og frø, tilsat en god portion havregryn og kokosflager. Jeg synes de er dejlige at have med på madpakken eller som en god energisnack, når man har trænet. Mit ene barn kan lide dem, mit andet ikke, så der må man prøve sig frem som forælder;) Du kan sagtens udskifte de tørrede frugter med andre end dem der er angivet i opskriften, de fungerer mest som en form for sødemiddel. Frø og kerner kan også skiftes efter hvad man bedst kan lide.

Sådan gør du

Smelt kokosolie med peanutbutter og agavesirup, vaniljepulver og salt. Tilsæt dadlerne og lad blandingen køle af til stuetemperatur. Bland de tørre ingredienser og tilsæt til kokosblandingen.  Vend den sammen. Sæt dejen i skefulde på bagepladen og bag kagerne ved 175 grader i ca 15-20 minutter på midterste rille. De skal være let sprøde, men må ikke blive brændte, så hold øje med dem. Lad dem køle af før de spises. De kan sagtens holde sig flere dage i en lufttæt beholder, men kan godt miste lidt af deres sprødhed.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være