Chokolade Mousse Iscreme
1 dåse kokosmælk
4 spsk. kokospalmesukker eller
kokospalmesirup
1 dl rå kakao
Jordbærstang med nøddecrunch
2 spsk lechitin granulat eller 1 pasteuriseret æggeblomme
1 spsk. mandelsmør
1⁄2 dl groft hakket rå chokolade
Evt. drys med rå kakaonibs
Jordbærstang med nøddecrunch
4 dl jordbær, frosne 2 bananer
3 tsk. kokospalmesirup eller birkesød
Caroline Fibæk og Carolina Cia Bruun er kvinderne bag universet Green Goddess, som er et univers fyldt med lækre opskrifter og tips til en sundere livsstil. Derudover har de to kvinder udgivet bøger som Hormonel Harmoni, Raw Cake, Nyd dig sund m.fl. (Se mere HER). Caroline og Carolina deler nedenfor to af de lækreste sommerdesserter, som du kan nyde med god samvittighed.
___________
Chokolade mousse iscreme
Uhhhh – tæt på vanedannende cremet chokoladeis. Til opskriften skal du bruge en blender eller evt. en ismaskine.
Sådan gør du
Blend alle ingredienser med undtagelse af hakket chokolade og køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i din ismaskine og tilsæt den hakkede chokolade under omrøringen.
Jordbærstang med nøddecrunch
Lækker crunchy sag. Pynt med dine egne favoritter. Til opskriften skal du bruge en blender og ispinde.
Sådan gør du
Chokoladeovertræk – Smelt en god plade chokolade eller lav din egen chokoladesauce med følgende ingredienser: 1 dl grofthakket kakaosmør, 2 spsk. Sukrin, 2 spsk. rå kakaopulver, 3 spsk. grofthakkede nødder eller cashewnødder
Jorbær is – Blend alle ingredienserne til jordbær isen til en cremet sorbet is. Hæld i ispindeforme og frys i 3-4 timer. Når isene er frosset laver du chokoladeovertræk ved forsigtigt at smelte kakaosmørret over et vandbad. Når kakaosmørret er smeltet tages skålen af vandbadet, sukrin, nødder og rå kakaopulver røres i chokoladen. Hæld chokoladen over de frosne ispinde og lad chokoladen stivne. Spis med det samme eller frys ispindene ned til glæde senere.