Den søde tand

Ugens sunde desserter: Chokolade mousse &  Jordbærstang med nøddecrunch

Ugens sunde desserter: Chokolade mousse &  Jordbærstang med nøddecrunch
Ingredienser

Chokolade Mousse Iscreme

1 dåse kokosmælk

4 spsk. kokospalmesukker eller

kokospalmesirup

1 dl rå kakao

 

Jordbærstang med nøddecrunch

2 spsk lechitin granulat eller 1 pasteuriseret æggeblomme

1 spsk. mandelsmør

1⁄2 dl groft hakket rå chokolade
Evt. drys med rå kakaonibs

Jordbærstang med nøddecrunch

4 dl jordbær, frosne 2 bananer

3 tsk. kokospalmesirup eller birkesød

Caroline Fibæk og Carolina Cia Bruun er kvinderne bag universet Green Goddess, som er et univers fyldt med lækre opskrifter og tips til en sundere livsstil. Derudover har de to kvinder udgivet bøger som Hormonel Harmoni, Raw Cake, Nyd dig sund m.fl. (Se mere HER). Caroline og Carolina deler nedenfor to af de lækreste sommerdesserter, som du kan nyde med god samvittighed.

___________

Chokolade mousse iscreme

Uhhhh – tæt på vanedannende cremet chokoladeis. Til opskriften skal du bruge en blender eller evt. en ismaskine.

Sådan gør du

Blend alle ingredienser med undtagelse af hakket chokolade og køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i din ismaskine og tilsæt den hakkede chokolade under omrøringen.

 

Jordbærstang med nøddecrunch

Lækker crunchy sag. Pynt med dine egne favoritter. Til opskriften skal du bruge en blender og ispinde.

Sådan gør du

Chokoladeovertræk – Smelt en god plade chokolade eller lav din egen chokoladesauce med følgende ingredienser: 1 dl grofthakket kakaosmør, 2 spsk. Sukrin, 2 spsk. rå kakaopulver, 3 spsk. grofthakkede nødder eller cashewnødder

Jorbær is – Blend alle ingredienserne til jordbær isen til en cremet sorbet is. Hæld i ispindeforme og frys i 3-4 timer. Når isene er frosset laver du chokoladeovertræk ved forsigtigt at smelte kakaosmørret over et vandbad. Når kakaosmørret er smeltet tages skålen af vandbadet, sukrin, nødder og rå kakaopulver røres i chokoladen. Hæld chokoladen over de frosne ispinde og lad chokoladen stivne. Spis med det samme eller frys ispindene ned til glæde senere.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *