Vegansk choko-kokosmousse

Ingredienser

1 dåse kokosmælk

(køles natten over)

4-5 spsk. mørkt kakaopulver

2 spsk. flormelis

Pynt

Frysetørrede hindbær

Friske hindbær

Denne choko-kokosmousse er lige til at lave og kræver blot tre enkle ingredienser, nemlig kokosmælk, chokoladepulver og flormelis. Sæt en dåse kokosmælk på køl dagen før, og så er denne lækre cremede JAR lige rundt om hjørnet. Det er vigtigt, at du benytter en god, fedtrig kokosmælk, så styr uden om light-modellerne, for de giver ikke det ønskede resultat. Invester også i kakaopulver af god kvalitet. Ønsker du at kræse lidt ekstra for din JAR og dine gæster, kan du tilføje sojaflødeskum, lækker revet chokolade og et kirsebær på toppen.

Til 4-6 personer.

Sådan gør du

Kokosmælken skal stå på køl natten over, for at den fede del skiller sig fra væsken. Når du skal lave din mousse, starter du med at hælde væsken på et glas og den fede del i en skål.Pisk den fede del af kokosmælken sammen med kakaopulver og flormelis ved høj styrke, indtil det bliver en luftig og cremet mousse. Tilsæt evt. et par skefulde af den klare kokosmælk,hvis massen er for tør. Hæld moussen i en kagesprøjte, og anret den i små JARS. Sæt på køl i minimum tre timer. Pynt med frysetørret og friske hindbær, og servér.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og