Double chocolate brownie muffins

Ingredienser

250 g mørk chokolade 100 g chokoladeknapper

100 g lys chokolade eller chokoladeknapper

250 g smør

400 g rørsukker

1 spsk. vaniljeekstrakt/vaniljepulver

5 æg L

200 g hvedemel

1 strøget tsk. havsalt

1 dl usødet kakaopulver

200 g valnødder

Jeg har virkelig et soft spot for brownies, og disse ekstra lækre, klistrede og super velsmagende browniemuffins, er simpelthen forrygende. Jeg bager dem med ekstra chokolade, både lys og mørk, og nogle gange fryser jeg endda en lille kugle nutella og bager den med, så får de en endnu mere udtalt blød og snasket midte. Det er farligt godt!

Sådan gør du

Varm ovnen op til 180˚ og smør 10 muffinsforme med smør. Det må gerne være silikoneforme. Anbring chokolade og smør i en gryde og lad det smelte over meget svag varme under jævnlig omrøring. Pisk æg og sukker sammen et par minutter, og tilsæt chokolade-smørblandingen. Sigt melet, vaniljesukker og kakaopulver over dejen og rør den ensartet. Tilsæt de ekstra chokoladeknapper af både lys og mørk chokolade sammen med valnødderne. Fyld dejen i formene og stik evt. en lille frossen kugle nutella ned i midten. . Bages 20-25 minutter ved 180˚, kagen skal ikke være helt gennembagt. Tjek med en kødnål, og lad dem være lidt ubagte inde i midten, så er de helt perfekt.

Gem

Gem

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være