Havrefirkanter med nødder & chokolade

Ingredienser

250 g smør

125 g rørsukker

75 g brun farin

200 g fine havregryn

200 g grovvalsede havregryn

100 g mel

100 g blandede nødder

1/2 tsk rent vaniljepulver

1 knivspids havsalt

1 æg M

Disse dejlige havregrynskager er superenkle at lave, og dufter og smager forrygende af smør, sukker og havregryn, den dejligste søde, nøddeagtige duft. Hvis du har børn, og de er sultne og nysgerrige på selv at komme i køkkenet, så er det her en rigtig god begynderopskrift.

Sådan gør du

Smelt smør, sukker og farin i en gryde, lad blandingen stå og simre indtil sukkeret er opløst, og giv det derefter 3-4 minutter mere, så blandingen begynder at få en konsistens som sirup. Tilsæt havregrynene, mel, æg og blandede nødder og pres dejen ned i bunden af en bradepande. Den kan virke lidt tør og ”krummet”, men den klistrer sammen under bagningen. Bages ved 175 grader i ca. 25 minutter, eller indtil de gyldne i overfladen. Lad den køle lidt ned før du skærer i barer, som køler helt ned inden de anbringes i en lufttæt beholder.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet