Den søde tand

Fabelagtige fristelser med god samvittighed

Fabelagtige fristelser med god samvittighed
Facts


“Fabelagtige Fristelser” af Emma Martiny

– Køb bogen her –

“Fabelagtige fristelser er en hyldest til livets små, søde øjeblikke. Glæden ved at have en snack gemt i tasken, når arbejdsdagen trækker ud. Tidspunktet, hvor du med stolthed kan byde dine gæster på en hjemmelavet kage. Langsomme weekendmorgener, hvor der er tid til at dække et fornemt bord og smide lidt lækkert i ovnen.”

LÆS OGSÅ: Flødeboller

Sådan starter den indbydende bog af Emma Martiny, som består af et væld af lækre opskrifter og inspiration til hvordan du fremtryller de smukkeste desserter til enhver begivenhed. 

Gennem bogen ‘Fabelagtige fristelser’ tager Emma, klassiske opskrifter og byder dem velkommen til det moderne køkken, hvormed hun giver dem et kreativt twist. Her er der især fokus på mere smag med mindre sukker, da mange af de tomme kalorier som hvidt sukker og mel er udskiftet med ingredienser, som både er sundere og besidder langt mere smag. 

Så mangler du inspiration til en lækker opskrift, som du kan nyde med god samvittighed, er der ingen grund til at lede videre. Her på redaktionen har vi været så heldige at få et uddrag fra bogen og det kan du nu nyde godt af, da vi her deler den lækre opskrift på snickersbarer, som du kan få fingrene i, hvis du blot læser videre nedenfor. 

Samtlige opskrifter i bogen er glutenfri, mange er mælkefri og nogle er endda også veganske – der er ligeledes mange tips til hvordan du kan tilpasse opskrifterne hvis du eller dine gæster har specielle kostpræferencer, så der er ingen undskyldninger for ikke at gå i køkkenet næste gang du får besøg 😉 

LÆS VIDERE >>

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *