Lækre & dekorative chokoladecookies

Ingredienser
100 g. Hispaniola – milk33% fra Peter Beier 
60 g. smør 

180 g. sukker

1 tsk. Kanel

2 æg

20 g. Kakaopulver 

40 g. hvedemel

En knivspids salt 

Det skal du bruge til pynt

Ca. 20 g smeltet Hispaniola – milk33% fra Peter Beier
Karamelkugler (dem jeg har brugt er købt i Føtex)

Byd vores nye madblogger Sophie velkommen! Sophie er Instagramblogger under navnet @fillosophie, hvor hun deler sine små glæder i livet. Efterår er Sophies yndlings årstid! Koldere og mørkere dage melder sig, strikken bliver fundet frem, stearinlysene bliver tændt, varme drikke i koppen, og for at toppe hyggen skal der da hjemmebag til! Derfor vil Sophie det næste stykke tid, inspirere jer med efterårsbagning til de hyggelige efterårsdage!

________________

I denne uge vil jeg varmt anbefale disse chokoladecookies! Chokolade, smørblomst, vanilje, karamel og kanel er de smage, der arbejdes med og som jeg mener, er den perfekte kombination af smage til en skøn efterårscookie. Som en bonus er de super nemme at lave!

Ca. 10 stk.

Sådan gør du

Smelt mælkechokolade og smør over vandbad. Når chokolade og smør er smeltet sammen tages vandbadet af varmen. I en skål piskes smør og sukker sammen herefter vendes chokoladeblandingen i. Tilføj nu kanel, kakao, mel og salt til dejen er jævn. Gør en bageplade med bagepapir klar og tænd ovnen på 175 grader. Brug en spiseske dej til hver cookie, der nu kommes på bagepapiret. Bag cookiesne i ovnen i ca. 10 min. Når kagerne er bagt færdig tages de ud og køles helt af inden de pyntes med smeltet mælkechokolade og karamelkugler. Andet pynt kan selvfølgelig også anvendes! 

Velbekomme 🙂 

Du kan se flere af Sophies opskrifter på hendes Instagram under navnet @fillosophie.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og