Honningkagedej
300 g honning
225 g brun farin
225 g smør
1 tsk Dr. Oetker Natron
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
2 æg str. M/L
775 g hvedemel
2 tsk Dr. Oetker vaniljesukker
1 appelsin
Pynt
200 g mørk chokoladeknapper
Dr. Oetker sølv kugler
Dr. Oetker lavendel krymmel
Antal: 30 stk.
Sådan gør du
Honningkagedej
Varm honning, brun farin og smør op i en gryde. Tilsæt natron og brunt bagepulver. Massen bobler op. Sæt på køl i ca. 15 minutter. Bland herefter æg, mel, vaniljeekstrakt og appelsinskal i massen og ælt dejen sammen. Læg dejen på køl i en frysepose i 30 minutter.
Udrulning
Tænd ovnen på 200 grader traditionel varme. Rul dejen ud i ½ cm tykkelse og udstik dine julehonninghjerter. Læg hjerterne på en plade med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 8-10 min. Lad dem køle af.
Pynt
Temperer din chokolade i mikroovnen og kom den i en sprøjtepose med en lille rund tyl.
Pynt dine julehjerter som du ønsker og kom drys krymmel på chokoladen, mens den stadig er våd.