ChriChriTV: Julehonninghjerter

Ingredienser

Honningkagedej

300 g honning

225 g brun farin

225 g smør

1 tsk Dr. Oetker Natron

1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver

2 æg str. M/L

775 g hvedemel

2 tsk Dr. Oetker vaniljesukker

1 appelsin

 

Pynt

200 g mørk chokoladeknapper

Dr. Oetker sølv kugler

Dr. Oetker lavendel krymmel

Antal: 30 stk.

Sådan gør du

Honningkagedej
Varm honning, brun farin og smør op i en gryde. Tilsæt natron og brunt bagepulver. Massen bobler op. Sæt på køl i ca. 15 minutter. Bland herefter æg, mel, vaniljeekstrakt og appelsinskal i massen og ælt dejen sammen. Læg dejen på køl i en frysepose i 30 minutter.

Udrulning
Tænd ovnen på 200 grader traditionel varme. Rul dejen ud i ½ cm tykkelse og udstik dine julehonninghjerter. Læg hjerterne på en plade med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 8-10 min. Lad dem køle af.

Pynt
Temperer din chokolade i mikroovnen og kom den i en sprøjtepose med en lille rund tyl.
Pynt dine julehjerter som du ønsker og kom drys krymmel på chokoladen, mens den stadig er våd.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet