Den søde tand

ChriChriTV: Julehonninghjerter

ChriChriTV: Julehonninghjerter
Ingredienser

Honningkagedej

300 g honning

225 g brun farin

225 g smør

1 tsk Dr. Oetker Natron

1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver

2 æg str. M/L

775 g hvedemel

2 tsk Dr. Oetker vaniljesukker

1 appelsin

 

Pynt

200 g mørk chokoladeknapper

Dr. Oetker sølv kugler

Dr. Oetker lavendel krymmel

Antal: 30 stk.

Sådan gør du

Honningkagedej
Varm honning, brun farin og smør op i en gryde. Tilsæt natron og brunt bagepulver. Massen bobler op. Sæt på køl i ca. 15 minutter. Bland herefter æg, mel, vaniljeekstrakt og appelsinskal i massen og ælt dejen sammen. Læg dejen på køl i en frysepose i 30 minutter.

Udrulning
Tænd ovnen på 200 grader traditionel varme. Rul dejen ud i ½ cm tykkelse og udstik dine julehonninghjerter. Læg hjerterne på en plade med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 8-10 min. Lad dem køle af.

Pynt
Temperer din chokolade i mikroovnen og kom den i en sprøjtepose med en lille rund tyl.
Pynt dine julehjerter som du ønsker og kom drys krymmel på chokoladen, mens den stadig er våd.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *