ChriChriTV: Julelagkage

Ingredienser

Marcipanbund

250 g marcipan

250 g sukker

250 g stuetempereret smør

4 æg

100 g hvedemel

50 g kokosmel

 

Creamfraichecreme

500 g creme fraiche 38 %

2 dl fløde

25 g flormelis

2 tsk vaniljesukker

 

Pynt

200 g kokosmel

Evt to sugerør, en snor og julekugler

Sådan gør du

Marcipanbund
Tænd ovnen på 170 grader almindelig ovn. Riv marcipan ned i en skål og pisk sammen med sukker og smør. Tilsæt ét æg af gangen og pisk imellem hvert æg. Rør herefter hvedemel og kokosmel i. Fordel dejen i din springform (22 cm) og bag bunden i 35-40 minutter. Lad den køle af og del den i to.

Cremefraiche creme
Pisk cremefraiche op til en fast masse. Pisk fløde op til en fast flødeskum og pisk herefter cremefraichen i flødeskummet. Rør flormelis og vanilje i. 
Kom massen i en engangssprøjtepose og klip et stor hul.

Samling
Placer den første bund på dit serveringsfad. Sprøjt herefter cremen ud på den første bund. Kom den sidste bund på og smør hele kagen op med den resterende creme. Drys herefter kokosmel over hele kagen, så det ligner et snelandsskab. Pynt evt. kagen med små julekugler Og så er der serveret.

Rigtig glædelig jul.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet