Marcipanbund
250 g marcipan
250 g sukker
250 g stuetempereret smør
4 æg
100 g hvedemel
50 g kokosmel
Creamfraichecreme
500 g creme fraiche 38 %
2 dl fløde
25 g flormelis
2 tsk vaniljesukker
Pynt
200 g kokosmel
Evt to sugerør, en snor og julekugler
Sådan gør du
Marcipanbund
Tænd ovnen på 170 grader almindelig ovn. Riv marcipan ned i en skål og pisk sammen med sukker og smør. Tilsæt ét æg af gangen og pisk imellem hvert æg. Rør herefter hvedemel og kokosmel i. Fordel dejen i din springform (22 cm) og bag bunden i 35-40 minutter. Lad den køle af og del den i to.
Cremefraiche creme
Pisk cremefraiche op til en fast masse. Pisk fløde op til en fast flødeskum og pisk herefter cremefraichen i flødeskummet. Rør flormelis og vanilje i.
Kom massen i en engangssprøjtepose og klip et stor hul.
Samling
Placer den første bund på dit serveringsfad. Sprøjt herefter cremen ud på den første bund. Kom den sidste bund på og smør hele kagen op med den resterende creme. Drys herefter kokosmel over hele kagen, så det ligner et snelandsskab. Pynt evt. kagen med små julekugler Og så er der serveret.
Rigtig glædelig jul.