Kanelis

Ingredienser

4 æggeblommer

110 g rørsukker

4 dl sødmælk

3 dl piskefløde

2 tsk. kanel – gerne ægte kanel

Sådan gør du

Mælk og fløde hældes i en gryde og koges op til lige knap kogepunktet, hvorefter der slukkes for varmen.

Æggeblommer, kanel og sukker kommes i en ren skål og piskes sammen til en tyk æggesnaps.

Når æggesnapsen er tyk, så hældes langsomt fløde/mælkeblandingen i, mens der stadig piskes med et piskeris.

Kom det tilbage i gryden og varm cremen langsomt op, mens der konstant røres i gryden.

Det må endelig ikke koge, men skal blot tyne og nå en temperatur på mellem 75-85 grader varmt. Brug meget gerne et termometer, hvis du er i tvivl. Hæld kaneliscremen i en skål og stil på køl i et par timer eller til dagen efter.

Kanelisen køres på en ismaskinen og sættes i minimum 2 timer inden servering.

Se flere af Ann-Christines opskrifter på Valdermarsro.dk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sommerlige kakaotoppe

Ingredienser:• 100 g. blødt smør • 150 g. Flormelis • 200 g. Blendet havregryn • 3 spsk. kakao • 2 spsk. stærk kaffe • rød

Bliver du manipuleret med?

Info: Stine Gram Kærlighedscoach Find mere info her: lovetalk.dk Instagram Facebook Har du prøvet det her? En veninde, kæreste eller kollega siger noget, der helt