Kanelis

Ingredienser

4 æggeblommer

110 g rørsukker

4 dl sødmælk

3 dl piskefløde

2 tsk. kanel – gerne ægte kanel

Sådan gør du

Mælk og fløde hældes i en gryde og koges op til lige knap kogepunktet, hvorefter der slukkes for varmen.

Æggeblommer, kanel og sukker kommes i en ren skål og piskes sammen til en tyk æggesnaps.

Når æggesnapsen er tyk, så hældes langsomt fløde/mælkeblandingen i, mens der stadig piskes med et piskeris.

Kom det tilbage i gryden og varm cremen langsomt op, mens der konstant røres i gryden.

Det må endelig ikke koge, men skal blot tyne og nå en temperatur på mellem 75-85 grader varmt. Brug meget gerne et termometer, hvis du er i tvivl. Hæld kaneliscremen i en skål og stil på køl i et par timer eller til dagen efter.

Kanelisen køres på en ismaskinen og sættes i minimum 2 timer inden servering.

Se flere af Ann-Christines opskrifter på Valdermarsro.dk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet