Lækre karameller med kanel & hasselnødder

Ingredienser

1 dåse kondenseret mælk

1 spsk. honning

125 g. rørsukker

120 g. smør

1 tsk. Kanel

En knivspids ingefær

En knivspids salt – smag evt. til

1 håndfuld hasselnødder

Disse karameller er super lækre, og varmer helt nede i maven, med den dejlige smag af kanel og hasselnødder! Derudover er de super nemme at lave, så der er ingen undskyldning for ikke at hoppe i det søde køkken.

Sådan gør du

Bland alle ingredienserne sammen i en gryde. Varm langsomt massen op mens du konstant rører, til sukkeret er smeltet. Skru nu lidt op for varmen på komfuret, og rør stadig konstant. Dette gør du i ca. 15 min. (vær tålmodig) og så skulle din karamel gerne være blevet mørkere.

Tip: Smag til om du synes din karamel mangler mere krydderi , så dine karameller passer lige til dig 🙂

Når karamellen er blevet rørt i 15 min. og har fået en fine mørke farve, hældes det over i et firkantet fad, der er beklædt med bagepapir (jeg har brugt et firkantet tærtefad). Lad karamellen stå på køl natten over. Når karamellen har stået natten over, kan den nu skæres ud, og er lige til at spise.

Velbekomme! 

Du kan se flere af Sophies opskrifter på hendes Instagram under navnet @fillosophie.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet