Hjemmebagt bananbrød

Ingredienser

120 g smør (stuetemperatur)

175 g sukker

50 g brun farin

2 æg

3 modne bananer

160 g hvedemel

40 g sigtemel (grahamsmel kan også bruges)

1 tsk natron

1/2 tsk salt

1 tsk vanilje

120 g chokoladeknapper (gem 20 g til ovenpå kagen)

2018 er i gang og selvom den sidste tid af 2017 sikkert har stået på en masse lækre søde og fede sager, kan man da stadig klemme et lille stykke kage ned, ikke? Dette bananbrød kan bestemt ikke gøre nogen skade. Tværtimod. Jeg vil vove og påstå at denne kage vil give glæde til den ellers lidt mørke tid vi stadig befinder os i. Og med lange udsigter til lyse dage og eftermiddage må denne kage kunne bringe et smil frem på alles læber. Nu er det jo fredag, så hvorfor ikke forkæle dig selv og din familie med denne lækre kage? Det skal jeg i hvertfald – god weekend!

LÆS OGSÅ: Lækre & dekorative chokoladecookies

Sådan gør du:

Pisk smør, sukker og brun farin til en luftig masse, hvorefter du tilsætter et æg af gangen og pisker videre. Tilsæt moste bananer og rør rundt.  I en anden skål blandes mel, natron, vaniljesukker hvorefter du sier dettte i smørblandingen. Vend melblandingen rundt i banandejen til en ensartet masse. Vend til sidst 100 g chokoladeknapper rundt i banandejen. Top med resterende chokoladeknapper på toppen. Bag bananbrødet ved 175 grader alm luft i 50-55 minutter. Afkøl og nyd!

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og