Nem & lækker fudge til weekenden

Ingredienser

1 dåse kondenseret mælk

430 g. sukker

110 g. smør

1 dl. Fløde

0.5 dl. Mælk

Ingredienser til den smag du ønsker (se nedenfor muligheder og mængder)

Her får du opskriften på en super lækker fudge, du kan lave med lige den smag, der passer bedst til dig! Jeg synes det er så dejlig simpelt og fudgen kan nemt gøres til en personlig værtindegave, lækkerier til ungernes fastelavnsris, eller bare som selvforkælelse til weekenden 😉

Sådan gør du

Bland alle ingredienser sammen i en gryde og varm det på komfuret ved lidt over mellem varme – rør regelmæssigt. Når massen koger, røres der nu konstant i 20 min. ved stadig lidt over mellem varme. Efter de 20 min. er fudgen blevet mere gylden og er tyknet. Pisk nu fudgen i røremaskine eller med elpisker i ca. 7 min. Opdel nu fudgen i to dele og vælg, hvilke smage du ønsker. Se mængden af “smag” der skal i fudgen nedenfor.

Det skal du bruge til til citronfudge
• 1 spsk. Revet økologisk citronskal

Det skal du bruge til hindbærfudge
• 1 spsk. Hindbærstøv

Det skal du bruge til chokoladefudge
• 2 tsk. kakaopulver

Det skal du bruge til lakridsfudge
• 2 tsk. lakridspulver

Det skal du bruge til karamelfudge
• Ca. 4 dråber karamelessens

Sådan gør du

Når du har opdelt din fudge i to, blander du nu de smage, du ønsker i din fudge. Rør til massen er ensartet. Kom nu fudgen i to beholdere beklædt med bagepapir, og stil det på køl i ca. 2 timer. Når fugden er kølet af og har sat sig, tages det ud fra køl, og kan nu skæres i tern.

Velbekomme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og