Ben & Jerry’s fejrer 40 års jubilæum med ny is

I går kunne Ben & Jerry’s fejre hele 40 år, og i den anledning har de lanceret en Birthday Cake edition. Vi har været så heldige at få lov at smage her på redaktionen, og vi kan i den grad sige god for den! Forestil jer lige alt det bedste fra en fødselsdagskage proppet ned i en is – vanilje, luftige kagebunde og jordbær – MUMS! Allerede nu kan i finde isen i udvalgte butikker, så hvis du skal have stillet din is-craving, kan du jo udfordre din sædvanlige favorit (Cookie dough, am I right?) og forsøge dig med den nye smag.

LÆS OGSÅ: Kanelis

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lun kartoffelsalat med asparges

Ingredienser3 spsk. eddike, gerne æbleeddike 3 spsk. sukker ¾ dl fløde 3 friske mellemstore rødløg 1 bundt danske radiser, skåret over på langs 2 spsk.