Lækre pandekager med hindbærskum 

Ingredienser

Pandekager

Ca 400 g hvedemel

9 dl mælk

6 æg

1 tsk groft salt

2 tsk vaniljesukker

Citronskal fra 1 øko citron (evt saft efter smag)

Smør til stegning

 
Hindbærskum

150 g flormelis

0.5 L fløde

400 g Frosne hindbær

5 plader husblas

 
Pynt

2 pakker hindbær

Hindbærstøv

Skovsyre

I anledning af den Internationale pandekagedag, skal i ej snydes for en opskrift på superlækre pandekager. Så skulle du elske pandekager lige som jeg, og ChriChri-pigerne? Så kan du nuppe opskriften lige her.

Antal: ca. 20 stk.

Sådan gør du
Steg pandekagerne på en pande med 1 tsk smør, til pandekagerne er gyldne. Når alle pandekagerne er færdige køles de helt af gør der arbejdes videre med dem.

Hindbærskum
Kog 400 g. frosne hindbær (du kan også bruge jordbær eller andre bær) til bærrene er kogt ud/ smattet, lad det køle lidt af. Put 5 plader husblas i koldt vand i ca 10 min. Pisk fløden til flødeskum og tilsæt herefter flormelis – vend det forsigtigt. Når de 10 min er gået presses vandet ud af husblassen og den røres i den stadig lune bærsaft. Vend nu bærsaften forsigtigt med flødeskummen til massen er jævn.

* TIP – hvis du er til meget skum så lav dobbelt op.

Du skal nu samle kagen. Først med en pandekage, herefter et forholdsvist tyndt lag hindbærskum, herefter pandekage osv osv. Pynt med hindbær på toppen, hindbærstøv og skovsyre som ekstra pynt. Velbekomme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt