(7 stk)
75 g smør
75 g mørk chokolade
100 g sukker
1 æg
1 tsk vanillesukker
1 nip salt
50 g mel
Har du også en svaghed for brownie? Det har jeg, og det har derfor resulteret i nogle lækre brownies i små forme.
Disse skønne brownies er fyldt med god chokolade og rigeligt smør, og passer perfekt til en lille klat is. Og hvad er bedre end brownie med is til på en god fredag aften foran fjernsynet? Ja, jeg kender næsten ikke noget, der kunne passe bedre. Opskriften er simpel at lave og tager bestemt ikke lang tid. Velbekomme og god fredag!
LÆS OGSÅ: Brownie fyldt med cookiedough
Sådan gør du
I en gryde smeltes smør og mørk chokolade. I en skål piskes en luftig æggesnaps af æg, sukker og vaniljesukker. Smeltet smør og chokolade blandes med æggesnapsen til en luftig chokoladeæggesnaps. Til sidst blandes mel og salt, og tilsættes æggesnapsen. Vend rundt til en ens browniedej. Fyld muffinsformene 3/4 med brownie dej og bag dem ved 185 grader i 15-18 minutter (De skal stadig være lidt bløde i det, da de sætter sig). Afkøl og nyd!
Velbekomme!