Små, lækre brownies

Ingredienser

(7 stk)

75 g smør

75 g mørk chokolade

100 g sukker

1 æg

1 tsk vanillesukker

1 nip salt

50 g mel

Har du også en svaghed for brownie? Det har jeg, og det har derfor resulteret i nogle lækre brownies i små forme.

Disse skønne brownies er fyldt med god chokolade og rigeligt smør, og passer perfekt til en lille klat is. Og hvad er bedre end brownie med is til på en god fredag aften foran fjernsynet? Ja, jeg kender næsten ikke noget, der kunne passe bedre. Opskriften er simpel at lave og tager bestemt ikke lang tid. Velbekomme og god fredag!

LÆS OGSÅ: Brownie fyldt med cookiedough

Sådan gør du

I en gryde smeltes smør og mørk chokolade. I en skål piskes en luftig æggesnaps af æg, sukker og vaniljesukker. Smeltet smør og chokolade blandes med æggesnapsen til en luftig chokoladeæggesnaps. Til sidst blandes mel og salt, og tilsættes æggesnapsen. Vend rundt til en ens browniedej. Fyld muffinsformene 3/4 med brownie dej og bag dem ved 185 grader i 15-18 minutter (De skal stadig være lidt bløde i det, da de sætter sig). Afkøl og nyd!

Velbekomme!

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har