Lækker chokoladekage med peanutbutter creme

Ingredienser

Chokoladekage

  • 3 spsk. Kakaopulver
  • 6 spsk. Kogende vand
  • 75 g. Sukker
  • 50 g. Brun farin
  • 100 g. Smør
  • 2 æg
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 100 g. Hvedemel
  • 100-150 g. Hispaniola Milk 49% (frugtig chokolade med noter af banan og vanilje) fra Peter Beier 

 

Topping

  • 100 g. Smør
  • 100 g. Peanutbutter
  • 240 g. Flormelis
  • En sjat mælk

Yderligere

Chokoladekugler

  • Peanuts
  • Cappuccino drys fra Tørsleffs

Det er fredag og tid til at forkæle dig selv! Hvad med en frugtig chokoladekage med peanutbutter creme? Det er simpelt og SÅ lækkert!

Sådan gør du

Chokoladekage

Rør kakaopulver og det kogende vand sammen til pasta. Pisk smør, sukker og brun farin sammen, og vend nu pastaen i. Æg, bagepulver, og vaniljesukker røres i dejen. Si nu hvedemel i dejen så der undgås klumper i dejen m. Rør til dejen er ensartet. Vend nu hakket chokolade i. Find den form du ønsker at bage kagen i (jeg har brugt en aflang form tærteform). Beklæd formen med bagepapir (hvis du bruger en rund form beklæd kun bunden og smør siderne med smør; Drys herefter med lidt kakaopulver, så hele springformens sider er dækket til).

Bag chokoladekagen i ovnene ved 180 grader i 25 min. Når kagen er bagt færdig køles den helt af inden du arbejder videre med den.

Topping

Pisk alle ingredienserne sammen til en luftig creme. Smør nu chokoladen med peanutbutter cremen. Pynt med chokoladekugler, peanuts samt cappuccino drys.

Velbekomme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet