Chokoladekage
- 3 spsk. Kakaopulver
- 6 spsk. Kogende vand
- 75 g. Sukker
- 50 g. Brun farin
- 100 g. Smør
- 2 æg
- 1 tsk. Bagepulver
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 100 g. Hvedemel
- 100-150 g. Hispaniola Milk 49% (frugtig chokolade med noter af banan og vanilje) fra Peter Beier
Topping
- 100 g. Smør
- 100 g. Peanutbutter
- 240 g. Flormelis
- En sjat mælk
Yderligere
Chokoladekugler
- Peanuts
- Cappuccino drys fra Tørsleffs
Det er fredag og tid til at forkæle dig selv! Hvad med en frugtig chokoladekage med peanutbutter creme? Det er simpelt og SÅ lækkert!
Sådan gør du
Chokoladekage
Rør kakaopulver og det kogende vand sammen til pasta. Pisk smør, sukker og brun farin sammen, og vend nu pastaen i. Æg, bagepulver, og vaniljesukker røres i dejen. Si nu hvedemel i dejen så der undgås klumper i dejen m. Rør til dejen er ensartet. Vend nu hakket chokolade i. Find den form du ønsker at bage kagen i (jeg har brugt en aflang form tærteform). Beklæd formen med bagepapir (hvis du bruger en rund form beklæd kun bunden og smør siderne med smør; Drys herefter med lidt kakaopulver, så hele springformens sider er dækket til).
Bag chokoladekagen i ovnene ved 180 grader i 25 min. Når kagen er bagt færdig køles den helt af inden du arbejder videre med den.
Topping
Pisk alle ingredienserne sammen til en luftig creme. Smør nu chokoladen med peanutbutter cremen. Pynt med chokoladekugler, peanuts samt cappuccino drys.
Velbekomme!