Favorit cookies med to slags chokolade

Ingredienser

(18-20 stk. cookies)

130 g smeltet smør

100 g brun farin

80 g hvid sukker

1 tsk vaniljesukker

1 æg

220 g mel

1/4 tsk salt

1 tsk natron

50 g mørk chokolade

50 g hvid chokolade

Cookies er en af mine favoritkager. En cookie er så simpel at lave men smager så afsindig godt! Det bedste ved denne er, at du sagtens kan lave cookie dejen og komme den på frys, så kan du til hver en tid tage lidt dej op og lave friskbagte cookies til dine gæster.

Denne opskrift er både med hvid og mørk chokolade. Jeg elsker al slags chokolade, men hvis du er mere til den ene eller anden slags chokolade, kan du sagtens bytte det ud med kun en slags chokolade eller noget helt andet som nødder eller måske M&Ms. Hvem kan modstå en lille cookie? Ikke mig! Her får du hvertfald opskriften, god fredag!

LÆS OGSÅ: Små, lækre brownies

Sådan gør du

Pisk smeltet smør og sukker til en blød og flydende masse. Tilsæt herefter ægget og pisk til massen bliver lys og luftig. I en anden skål blandes mel, salt og natron sammen. De tørre ingredienser vendes i den flydende del og røres rundt til en samlet cookiedej. Hak chokoladen og tilsæt cookiedejen. Afsæt små runde kugler af cookies. Bag i ovnen på 185 grader i ca. 8-10 minutter. Afkøl og nyd dine cookies med en god kop kaffe eller mælk! 

Velbekomme!

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være