Chokolademousse med hakkede mandler

Ingredienser

300 g. mørk chokolade

8 pasteuriserede æggeblommer

8 pasteuriserede hvider

8 spsk. Sukker

3 spsk. rom, whisky, portvin eller anden alkohol, kan undlades

Jeg elsker chokolademousse, og jeg kan slet ikke få nok af det. Denne version af chokolademousse har jeg lavet siden, jeg var barn, og jeg laver den stadig. 

Sådan gør du

Pisk æggehviderne stive i en skål for sig. Pisk nu æggeblommerne sammen med sukkeret. Smelt chokoladen i et vandbad eller i mikroovnen, og tilføj alkoholen til den smeltede chokolade. Chokoladen hældes i skålen med æggeblommerne og sukkeret, og æggehviderne vendes nu forsigtigt i blandingen. 

Hæld chokolademoussen i portionsglas og sæt dem tildækket i køleskabet. Moussen kan ved servering toppes med hakket mandler eller revet mørk chokolade. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lun kartoffelsalat med asparges

Ingredienser3 spsk. eddike, gerne æbleeddike 3 spsk. sukker ¾ dl fløde 3 friske mellemstore rødløg 1 bundt danske radiser, skåret over på langs 2 spsk.