Chokolademousse med hakkede mandler

Ingredienser

300 g. mørk chokolade

8 pasteuriserede æggeblommer

8 pasteuriserede hvider

8 spsk. Sukker

3 spsk. rom, whisky, portvin eller anden alkohol, kan undlades

Jeg elsker chokolademousse, og jeg kan slet ikke få nok af det. Denne version af chokolademousse har jeg lavet siden, jeg var barn, og jeg laver den stadig. 

Sådan gør du

Pisk æggehviderne stive i en skål for sig. Pisk nu æggeblommerne sammen med sukkeret. Smelt chokoladen i et vandbad eller i mikroovnen, og tilføj alkoholen til den smeltede chokolade. Chokoladen hældes i skålen med æggeblommerne og sukkeret, og æggehviderne vendes nu forsigtigt i blandingen. 

Hæld chokolademoussen i portionsglas og sæt dem tildækket i køleskabet. Moussen kan ved servering toppes med hakket mandler eller revet mørk chokolade. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er