Luksus romkugler med hindbærsurprise

Ingredienser


Hindbærsurprise

100 g. hvid chokolade

100 g. frosne hindbær

1 tsk. vaniljesukker

1 spsk. sukker

1 tsk. smør

Romkugle

360 g. chokoladekage

2 spsk. Hindbærmarmelade

3 tsk. romessens

Yderligere

En håndfuld finthakket usaltede pistacienødder

Mmh, romkugler med hindbærsurprise.. Dét er og bliver lækkert! Er du også vild med denne kombination? Så får du her opskriften på dem, så du selv kan prøve dem af.

LÆS OGSÅ: Sommerlige blondie med hindbær

Sådan gør du

Hindbærsurprise

Hak din hvide chokolade fint. Kom hindbærrene, vanillesukker og sukker i en gryde, og varm det op til lige under kogepunktet. Si nu saften fra hindbærrene og bland saften med den hakkede chokolade. Rør til al chokoladen er smeltet. Bland herefter smør i, og rør til en ensartet masse. Lad hindbærganachen stå på køl i 2 timers tid, til det har sat sig.

Romkugle

Pisk eller blend chokoladekage, hindbærmarmelade og romessens sammen til “dejen” er glat og jævn. Form nu romkuglerne i den størrelse du ønsker. Når du har formet alle dine romkugler, er det tid til at tilføje din surprise. Kom hindbærganachen i en sprøjtepose. Klip et lille hul i sprøjteposen, kom den ned i midten af din romkugle og sprøjt en smule ganache i. Gentag ved alle dine romkugler. Herefter trilles alle romkuglerne i de hakkede pistacienødder. Stil dine luksus-romkugler på køl i ca. 30 min. så de kan sætte sig, og så er de klar til at blive spist.

Velbekomme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet