Hindbærsurprise
100 g. hvid chokolade
100 g. frosne hindbær
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. sukker
1 tsk. smør
Romkugle
360 g. chokoladekage
2 spsk. Hindbærmarmelade
3 tsk. romessens
Yderligere
En håndfuld finthakket usaltede pistacienødder
Mmh, romkugler med hindbærsurprise.. Dét er og bliver lækkert! Er du også vild med denne kombination? Så får du her opskriften på dem, så du selv kan prøve dem af.
LÆS OGSÅ: Sommerlige blondie med hindbær
Sådan gør du
Hindbærsurprise
Hak din hvide chokolade fint. Kom hindbærrene, vanillesukker og sukker i en gryde, og varm det op til lige under kogepunktet. Si nu saften fra hindbærrene og bland saften med den hakkede chokolade. Rør til al chokoladen er smeltet. Bland herefter smør i, og rør til en ensartet masse. Lad hindbærganachen stå på køl i 2 timers tid, til det har sat sig.
Romkugle
Pisk eller blend chokoladekage, hindbærmarmelade og romessens sammen til “dejen” er glat og jævn. Form nu romkuglerne i den størrelse du ønsker. Når du har formet alle dine romkugler, er det tid til at tilføje din surprise. Kom hindbærganachen i en sprøjtepose. Klip et lille hul i sprøjteposen, kom den ned i midten af din romkugle og sprøjt en smule ganache i. Gentag ved alle dine romkugler. Herefter trilles alle romkuglerne i de hakkede pistacienødder. Stil dine luksus-romkugler på køl i ca. 30 min. så de kan sætte sig, og så er de klar til at blive spist.
Velbekomme!