Luftige gulerodsmuffins med topping

Ingredienser

Muffins

3 gulerødder (mellem/ stor)

150 g. blødt smør

80 g. sukker

120 g. brun farin

4 æg

150 g. hvedemel

2 tsk. bagepulver

1 tsk. kanel

0.5 tsk. salt

0.5 tsk. kardemomme

 

Topping

1 pakke flødeost

250 ml. piskefløde

50-100 g. flormelis

 

Øvrigt

Hakkede hasselnødder

Hornvioler 

Der er bare noget lækkert ved en ganske simpel og lækker muffin. Men særligt gulerodsmuffins er jeg ekstra vild med! Derfor får du denne lækre opskrift, så du kan forkæle dig selv lidt i weekenden. 

Sådan gør du

Muffins

Riv gulerødderne på et rivejern. Rør sukker, brun farin og smør sammen til en luftig masse med elpisker. Tilsæt æg – et ad gangen og pisk godt mellem æggene kommes i. Tilføj nu mel, kanel, salt, bagepulver og kardemomme. 
Bag kagerne i muffinforme i ca. 20 min. Ved 175 grader – hold øje med dem undervejs. 
Når kagerne er færdige tages de ud og køles helt af inden der arbejdes videre med dem. 

Topping

Pisk flødeosten, vanilje og flormelis til en luftig creme. Stil den på køl til den skal bruges. 
Når kagerne er kølet af, tilføjes toppingen. Smør et lille lag på hver muffin og pynt med hakkede hasselnødder og hornvioler.

Velbekomme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sommerlige kakaotoppe

Ingredienser:• 100 g. blødt smør • 150 g. Flormelis • 200 g. Blendet havregryn • 3 spsk. kakao • 2 spsk. stærk kaffe • rød

Bliver du manipuleret med?

Info: Stine Gram Kærlighedscoach Find mere info her: lovetalk.dk Instagram Facebook Har du prøvet det her? En veninde, kæreste eller kollega siger noget, der helt