[single_post_category_name]

Isdessert med cappuccino & karamelsmag

Is er jo simpelthen så fantastisk! Særligt i det her skønne vejr, så er en dejlig afkølende isdessert absolut ikke af vejen. Derfor får i opskriften på denne lækre isdessert, som jeg uden tvivl kan anbefale.

LÆS OGSÅ: Sunde og syndige romkugler

Sådan gør du

Pisk fløden til flødeskum. Rør kondenseret mælk og vaniljesukker sammen. Riv marcipanen på et rivejern, og rør det sammen med kondenseret mælk (brug håndmikser eller røremaskine for bedste resultat).. Vend det nu sammen med flødeskummen, og tilsæt karamelessens og likør til isen får den farve du ønsker. Stil nu isen på køl i 6 timer. Imens laves skålene.

Smelt den mørke chokolade over vandbad. Hak imens hasselnødderne fint. Når chokoladen er smeltet Dyppes skålene heri, og efterfølgende i de hakkede hasselnødder. Gentag på alle skålene.

Når isen er frossen og skålene er tørre, er de klar til at blive spist. Lav chokoladesovsen lige inden servering. Varm fløden til lige under kogepunktet og hæld det herefter overHispaniola chokoladen. Lad det stå 2 min. inden du rører det sammen til en jævn chokoladesovs. Stil det i køleskabet til det er kølet af. Når chokoladesovsen er kold, er den klar til brug.

Velbekomme!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide