[single_post_category_name]

Sunde og syndige romkugler

Trænger du til en lidt sundere snack på sådan en dejlig fredag? Hvis ja, så er disse sundere romkugler perfekte til eftermiddagskaffen i eftermiddag. Og det bedste ved det hele er, at du ikke skal støve en masse kagerester frem eller hvad værre er – købe en masse kage for så at blende det til romkugler. Disse romkugler er helt uden sukker, men i stedet lavet på lækre dadler og romessens. Mums! De er hurtige at lave og lidt for hurtige at spise. Velbekomme! 

LÆS OGSÅ: Sommerlige koldskålscheesecakes

Sådan gør du:

Blend hasselnødder til mindre stykker. Tilsæt havregryn og dadler og blend til ønskede konsistens, helt blød eller med lidt struktur i. Tilsæt til sidst kakao og romessens  og blend til en ensartet masse. Sæt romkugledejen  på køl i 1 time før romkuglerne trilles. Tril romkuglerne i krymmel, eller hvad du ellers ønsker. Havregryn eller kokos som et sundere alternativ. Nyd dem, så længe de varer –  de ryger nemlig hurtigt!

Velbekomme!

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide