Lækre lyserøde solbærsnegle

Ingredienser

Opskrift til 20 stk.

Det skal du bruge (dej):

50 g. gær

2 dl. mælk

100 g. blødt smør

2 æg

0.5 tsk. groft salt

50 g. sukker

1 spsk. Vaniljesukker

Ca. 500 g. hvedemel

Det skal du bruge (remonce):

150 g. blødt smør

70 g. sukker

1.5 tsk. vaniljesukker

150 g. solbærmarcipan fra Odense marcipan

Øvrige:

1 æg til pensling

50 g. Ruby chokolade fra Peter Beier

Drys

Rosa glimmerstøv

Skovsyre

Sådan gør du: Lun mælken i en gryde. Hæld herefter mælken i en skål og rør gæren ud heri. Rør nu halvdelen af melet i dejen. Jeg vil anbefale at røre tingene sammen på røremaskine hvis det er muligt. Tilsæt nu smør, æg, salt, sukker, vaniljesukker og det resterende mel. Rør til dejen er glat og smidig. Lad dejen hæve i en skål med et viskestykke over i 30 min.

Lav nu remoncen. Riv solbærmarcipanen på en rivejern, og kom det i den skål. Rør nu smør, sukker og vaniljesukker i, til massen bliver jævn. Når dejen er hævet færdig rulles den ud på et bord der er drysset med mel. Smør nu remoncen ud på dejen, og rul dejen som en roulade. Skær nu sneglene ud i den tykkelse du ønsker. Kom sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad dem efterhæve i 20 min. med et viskestykke over sig.

Når sneglene er hævet færdige, pensles de med et sammenpisket æg. Bag nu sneglene i ovnen ved 200 grader i 15 min. Når sneglene er bagt færdige, skal de køle helt af inden du arbejder videre med dem.

Når sneglene er kølet af, smeltes chokoladen over vandbad. Kom chokoladen i en sprøjtepose, og klip et lille huld. Påfør chokoladen som du ønsker. Pynt yderligere med drys, glimmerstøv og skovsyre.

Velbekomme!

Find flere lækre opskrifter på Sophies instagram @fillosophie.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har