Crumble med marcipan og kirsebær

Ingredienser

250 g. Kirsebær

1 dl. Rom

100 g. marcipan

100 g. glutenfrit mel

70 g. naturli smørbar

1 tsk. vaniljesukker

Yderligere:

Cremefraiche

1 spsk. Vaniljesukker

Skovsyrer til pynt

Sådan gør du:

Halver kirsebærrene, og tag stenene ud. Kom kirsebær og rom i en skål, og lad det stå i en times tid. Bland nu i en anden skål revet marcipan, sukker, glutenfrit mel, vaniljesukker og naturli’ smørbar.

I et ildfast fad kommes kirsebærrene nu i, og crumblen bliver lagt ovenpå. Bag kirsebærcrumblen i ovnen ved 200 grader i 20 min. Imens laves en vaniljecremefraiche bestående af cremefraiche og vanilje – rør til cremen er ensartet.

Server kagen lun, med en skefuld vaniljefraiche til.

Velbekomme!

Find flere lækre opskrifter på Sophies instagram @fillosophie

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være