Ingredienser
250 g. Kirsebær
1 dl. Rom
100 g. marcipan
100 g. glutenfrit mel
70 g. naturli smørbar
1 tsk. vaniljesukker
Yderligere:
Cremefraiche
1 spsk. Vaniljesukker
Skovsyrer til pynt
Sådan gør du:
Halver kirsebærrene, og tag stenene ud. Kom kirsebær og rom i en skål, og lad det stå i en times tid. Bland nu i en anden skål revet marcipan, sukker, glutenfrit mel, vaniljesukker og naturli’ smørbar.
I et ildfast fad kommes kirsebærrene nu i, og crumblen bliver lagt ovenpå. Bag kirsebærcrumblen i ovnen ved 200 grader i 20 min. Imens laves en vaniljecremefraiche bestående af cremefraiche og vanilje – rør til cremen er ensartet.
Server kagen lun, med en skefuld vaniljefraiche til.
Velbekomme!
Find flere lækre opskrifter på Sophies instagram @fillosophie