Food&Health

Lækker brombærmousse

Ingredienser

3 plader husblas
400 g. brombær
1 dl. sukker
500 ml. fløde
1 spsk. vaniljesukker

Yderligere:
Brombær
skovsyrer

Sådan gør du

Kom husblas i en skål med koldt vand, og lad det stå i 15 min. Kog brombærrene og sukker til sukkeret er smeltet, og bærrene er bløde.

Si bærrene så du kun har saften tilbage. Lad saften køle af, til det er fingervarmt. Pisk imens flødeskummen let. Når saften er fingervarm, vrides husblassen og kommes i saften. Rør til husblassen er smeltet. Vend nu 2 spsk. flødeskum i saften og rør til massen er jævn. Tilføj vaniljesukker. Hæld nu saften op i flødeskummen og rør rundt til moussen bliver ensartet. Smag evt. til, og tilføj mere vaniljesukker, hvis det ønskes. Hæld nu moussen i 4 skåle og stil dem på køl i min. 2 timer.

Pynt med brombær og skovsyrer.

Velbekomme! 

Find flere lækre opskrifter på Sophies instagram @fillosophie

Share This