Lækker brombærmousse

Ingredienser

3 plader husblas
400 g. brombær
1 dl. sukker
500 ml. fløde
1 spsk. vaniljesukker

Yderligere:
Brombær
skovsyrer

Sådan gør du

Kom husblas i en skål med koldt vand, og lad det stå i 15 min. Kog brombærrene og sukker til sukkeret er smeltet, og bærrene er bløde.

Si bærrene så du kun har saften tilbage. Lad saften køle af, til det er fingervarmt. Pisk imens flødeskummen let. Når saften er fingervarm, vrides husblassen og kommes i saften. Rør til husblassen er smeltet. Vend nu 2 spsk. flødeskum i saften og rør til massen er jævn. Tilføj vaniljesukker. Hæld nu saften op i flødeskummen og rør rundt til moussen bliver ensartet. Smag evt. til, og tilføj mere vaniljesukker, hvis det ønskes. Hæld nu moussen i 4 skåle og stil dem på køl i min. 2 timer.

Pynt med brombær og skovsyrer.

Velbekomme! 

Find flere lækre opskrifter på Sophies instagram @fillosophie

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og