[single_post_category_name]

Liv Martine udgiver ny bagebog og åbner op for stor hemmelighed

Artiklen indeholder reklamelinks

Liv Martine og Simone Thorup Eriksen er ude med en ny ”Kagetid”-bog, denne gang er der dog én stor forskel fra den tidligere Kagetid!-bog – for den nye bog ”Skønne kager & Søde sager” er nemlig fyldt med opskrifter med mindre sukker.

Bogen betyder noget helt særligt for Liv Martine, for efter hun vandt ”Den Store Bagedyst” i 2015, fik hun kort tid efter diagnosticeret Diabetes 1 – også kendt som sukkersyge. Noget af et chok for en ung kvinde, som netop var ved at bygge en karriere op omkring sukker. Liv havde efterfølgende brug for at fordøje diagnosen, og har indtil nu holdt sygdommen hemmelig for offentligheden og sine følgere.

Men nu er Liv klar til at åbne op og med bogen viser hun, at man sagtens kan få lækre og smukke kager selvom, de indeholder mindre raffineret sukker.

Bogen er lavet i samarbejde med ChriChri Journal, og vi er SÅ stolte over, at have været med i processen. Vi vil klart anbefale at hoppe over på Livs blog, hvor hun fortæller nærmere om forløbet, og har lavet en lille miniserie, hvor vi kommer lidt tættere på, hvordan hendes liv med sygdommen ser ud. Du kan se første afsnit lige her:

Bogen udkommer den 6. september, men du kan allerede nu forudbestille den lige her.

 

I det næste ChriChri Magasin, som udkommer den 4. oktober, kan du i øvrigt også læse mere om Liv og hendes liv med diabetes. Bliv abonnent her <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide