Skønne solbærmuffins

Ingredienser

(15 stk.)

115 g brun farin

135 g hvid sukker

4 æg

240 g mel (+ 1 tsk mel til bær)

2 tsk bagepulver

150 g smør

200 g solbær

100 g hvid chokolade

I øjeblikket bugner haven med friske bær! Et bær jeg er vild med, er solbær! Solbær er et sjovt bær, da det oftest ikke smager særlig godt i rå form, hvis du spørger mig. Men hvis du tilsætter lidt sukker, kommer det i kage eller koger en grød af det, bliver det så sødt og smagsfyldt. Opskriften er ganske simpel, og tager ikke længe, fra du har dej, til du har søde og lækre solbærmuffins lige til at spise. Og tro mig, de bliver spist! Disse solbærmuffins er gode at have på frys, da de er lette at tage op til pludselige gæster. MUMS! Dine gæster vil blive glade! 

LÆS OGSÅ: Lækre blåbærtærter med hvid chokolade

Sådan gør du:

Pisk sukker og æg til en luftig æggesnaps.

Smelt smør og bland det med æggesnapsen.

I en skål blandes det tørre.

Vend det tørre i æggesnapsen til en blød kagedej.

Vend solbær og hvid chokolade i kagedejen-

Fyld muffinforme 3/4 op.

Bag muffins i ovnen ved 175 grader alm luft i 15-20 minutter – til gyldne på toppen

Afkøl og nyd!

Velbekomme

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har