Søde mini-citronmåner

Ingredienser

150 g. blødt smør

125 g. sukker

75 g. odense marcipan

4 æg

1 tsk. Vaniljesukker

0.5 tsk. Stødt ingefær

130 g mel

1 tsk bagepulver

revet citronskræl fra 1 økologisk citron

Glasur:

Vand

Flormelis

Evt. Citronsaft

Yderligere:

Solbærdust fra mill&mortar

Spiselige blomster

Sådan gør du:

Pisk smør og sukker og marcipan sammen til en luftig masse, med en elpisker . Pisk nu et æg i af gangen. Vaniljesukker, ingefær, citronskal, mel og bagepulver røres nu i.

Kom dejen i muffinforme (jeg anbefalet en muffinforme af silikone), og bag månerne ved 180 grader i 15-20 min.

Når kagerne er færdige køles de helt af inden du arbejder videre med dem.

Når citronmånerne er kølet af blandes nu glasur af vand og flormelis og det kommes på kagerne.

Pynt yderligere med spiselige blomster og dust.

Velbekomme!

Find flere lækre opskrifter på Sophies instagram @fillosophie

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet