150 g. blødt smør
125 g. sukker
75 g. odense marcipan
4 æg
1 tsk. Vaniljesukker
0.5 tsk. Stødt ingefær
130 g mel
1 tsk bagepulver
revet citronskræl fra 1 økologisk citron
Glasur:
Vand
Flormelis
Evt. Citronsaft
Yderligere:
Solbærdust fra mill&mortar
Spiselige blomster
Sådan gør du:
Pisk smør og sukker og marcipan sammen til en luftig masse, med en elpisker . Pisk nu et æg i af gangen. Vaniljesukker, ingefær, citronskal, mel og bagepulver røres nu i.
Kom dejen i muffinforme (jeg anbefalet en muffinforme af silikone), og bag månerne ved 180 grader i 15-20 min.
Når kagerne er færdige køles de helt af inden du arbejder videre med dem.
Når citronmånerne er kølet af blandes nu glasur af vand og flormelis og det kommes på kagerne.
Pynt yderligere med spiselige blomster og dust.
Velbekomme!
Find flere lækre opskrifter på Sophies instagram @fillosophie