[single_post_category_name]

Hjemmelavede Ferrero Rocher

Advarsel disse er ikke sunde – men de er virkelig lækre!

Under 5. låge af min julekalender gemmer der sig ‘Hjemmelavet ferrero rocher – med knas og creme i midten!

Du skal KUN bruge 4 ingredienser for at lave disse lækre hjemmelavede Ferrero Rocher – med knas og creme i midten. Er sikker på, at de vil blive et hit her i julen!

LÆS OGSÅ: ‘Byg Selv’ blomkålsburger

Sådan gør du:

  1. Put hasselnødderne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader i 10-12 min.
  2. Knus spelt flakes og bland dem i Nutellaen – stil det så på køl i 30 min.
  3. Når nødderne er bagt færdige, skal de køle af og derefter kan du slide skallerne af – ved at trille dem mod hinanden.
  4. Når nutellaen er kold tager du 8-10 hasselnødder. Så tager du en teske nutella og får det rundt om nødderne.
  5. Når du har lavet 8-10 stk og sat dem på en tallerken, så sæt dem i fryseren i ca. 1 time.
  6. Når de er godt gennemfrosne, smelter du chokoladen og hakker nødderne.
  7. Rør nødderne sammen med chokoladen, og rul nu nutellakuglerne i chokoladen.
  8. Sæt dem på et stykke bagepapir og lad dem nu størkne helt – derefter er de klar til servering!

Du kan finde flere af Helenes lækre og sunde opskrifter på Instagram: @helenes_sunde_koekken og på hendes blog helenesprogoe.dk

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide