Den søde tand

Nemme juletrøfler

Ingredienser

165 g. nougat
200 g. Madagascarchokolade 67% fra Peter Beier Chokolade
95 g. økologiske rosiner
60 g. hasselnøddeflager
Ca. 1 spsk. romessens

Kast dig ud i en anderledes form for konfekt. Disse trøfler er både nemme at lave og smager såååå godt!

LÆS OGSÅ: Julekringle

Sådan gør du:
Smelt nougat og chokolade over vandbad ved lav varme.

Når chokolade og nougat er smeltet, røres romessensen i, mens blandingen stadivæk er over vandbad.

Tag nu skålen af vandbadet, og vend rosiner og hasselnøddeflager heri. Kom blandingen i en firkantet form (jeg brugte et lille fad), beklædt med bagepapir, og sæt trøflen på køl i min. 3 timer.

Herefter skæres dine juletrøfler i små firkanter, og de er klar til servering.

 
Velbekomme!

Find flere lækre opskrifter på Sophies instagram @fillosophie

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *