Nemme juletrøfler

Ingredienser

165 g. nougat
200 g. Madagascarchokolade 67% fra Peter Beier Chokolade
95 g. økologiske rosiner
60 g. hasselnøddeflager
Ca. 1 spsk. romessens

Kast dig ud i en anderledes form for konfekt. Disse trøfler er både nemme at lave og smager såååå godt!

LÆS OGSÅ: Julekringle

Sådan gør du:
Smelt nougat og chokolade over vandbad ved lav varme.

Når chokolade og nougat er smeltet, røres romessensen i, mens blandingen stadivæk er over vandbad.

Tag nu skålen af vandbadet, og vend rosiner og hasselnøddeflager heri. Kom blandingen i en firkantet form (jeg brugte et lille fad), beklædt med bagepapir, og sæt trøflen på køl i min. 3 timer.

Herefter skæres dine juletrøfler i små firkanter, og de er klar til servering.

 
Velbekomme!

Find flere lækre opskrifter på Sophies instagram @fillosophie

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og