Sunde bananpandekager med vaniljeskum

Ingredienser

(5 bananpandekager)

Bananpandekager:

2 bananer

4 æg

2 dadler

1 dl havregryn

1 spsk HUSK

1 tsk vaniljepulver

1 spsk kakaonips

1 håndfuld mørk hakket chokolade (70%)

Vaniljeskum:

1 dl skyr

2 tsk vaniljepulver

Januar er igang og for mange betyder det endnu en sundere opstart på hverdagen og sundere livsstil. Men sukkertrangen melder sig stadigvæk, og du må have noget sødt! Her kommer bananpandekager ind med en dejlig vaniljeskum til. En sød pandekage helt uden sukker og mel og en skum fyldt med sødlig vanilje. Bananpandekagerne kan nemt laves og gemmes på køl eller frys til den søde sult melder sig. Vaniljeskummet kan sagtens laves på 2 sekunder inden bananpandekagerne skal nydes. Måske dette er desserten til din fredag, så du fortsat kan holde den sunde linje, også i weekenden? Her er opskriften:

LÆS OGSÅ: Små berlinere fyldt med vaniljecreme

Sådan gør du: 

Blend først modne bananer, æg og dadler sammen til en flydende masse. Tilsæt HUSK og havregryn og blend videre. Smag til med vaniljepulver. Tilsæt kakaonips og chokoladestykker. Lad bananpandekagedejen trække i 15 minutter. Varm en pande med olie. Steg pandekager ved mellem varme. Bland skyr og vaniljepulver i en skål. Server med det samme med frisk frugt til.

Velbekomme!

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og