[single_post_category_name]

Lækker glutenfri brownie

En brownie er altid et hit hjemme hos os. En god snasket og blød kage fyldt med massere af god chokolade. Måske du er en af dem, der ikke så godt kan tåle gluten, og har brug for en opskrift på glutenfri brownie? Så skal du se med her.

Melet er erstattet af blendet mandler, som derfor indgår som den større ingrediens i kagedejen. Opskriften er super nem, og så smager den helt fantastisk med noget frisk frugt og god is til. Måske du skal forkæle dine nærmeste i aften med denne lækre brownie? Her er opskriften – god weekend 🙂

LÆS OGSÅ: Syndig s’mores brownie

Sådan gør du:

Start med at piske en luftig æggesnaps af æg og sukker. I en gryde smeltes smør og chokolade. Blend mandlene til fin mandelmel, og bland dette med salt. Vend den smeltede chokolade/smør masse op i æggesnapsen. Vend mandelmelet i æggesnapsen.

Beklæd en 20 cm springform med bagepapir, og hæld browniedejen i springformen. Bag brownien i ovnen ved 185 grader i 30-35 minutter.

OBS! Den må gerne være lidt blød i midten, da den sætter sig på køl. Afkøl og nyd evt. med is og frisk frugt til.

Velbekomme!

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes hjemmeside nannabroe.dk eller på Instagram under navnet @nannabroe.

LÆS OGSÅ: Brownie fyldt med cookie dough

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide