Den søde tand

Marengs lavet med kærlighed

Ingredienser

75 g æggehvider

75 g hvidt sukker

100 g flormelis

Lidt rød frugtfarve

100 g Ruby chokolade fra Peter Beier

Solbærpulver fra Mill & mortar

Her får du opskriften på søde hjertekys. Lav dem til én du holder af <3

Sådan gør du:

Pisk æggehviderne hvide. Kom herefter sukker i, og pisk massen stiv. Pisk frugtfarve i, og vend herefter flormelis i marengsen.

Kom din marengs i en sprøjtepose med en rund tyl for enden, og sprøjt dine hjerter ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dine hjerter i ovnen ved 110 grader i ca. 45 min.

Når dine hjerter er bagt færdige, tages de ud af ovnen og køler helt af, inden du arbejder videre med dem.

Når hjerterne er kølet af, smeltes Ruby-chokoladen over vandbad. Dyp herefter halvdelen af dine hjerter i chokoladen, og drys med solbærpulver.

Lad chokoladen størkne, inden de spises.

Velbekomme!

Find flere lækre opskrifter på Sophies instagram @fillosophie.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *