[single_post_category_name]

Pistaciekager med citroncreme

Sådan gør du:

Pisk smør, sukker, marcipan og pistacie dessertmasse sammen. Pisk efterfølgende et æg i af gangen. Vend til sidst mel og bagepulver i, og kom dejen i dine smurte muffinforme. Bag dine muffins i ovnen ved 180 grader i ca. 15 min.

Imens laves citroncremen. Kom 2 plader husblas i rigeligt koldt vand i ca. 10 min. Kog citronsaften op, og lad den blive fingervarm. Pisk imens fløden til flødeskum. Når fløden er pisket, vendes flormelis nu i. Når husblassen er klar, vrides den, og kommes i den fingervarme citronsaft. Vend nu 1 spsk. flødeskum i citronsaften, og herefter hældes al citronsaften sammen med resten af flødeskummen. Sæt cremen på køl i ca. 20 min.

Når alle dine muffins er bagt færdige og kølet af, er de klar til pynt. Pisk kort citroncremen, og kom den i en sprøjtepose med rund tyl. Sprøjt cremen på kagerne, og drys med hakket pistacienødder.

Velbekomme!

Find flere lækre opskrifter på Sophies instagram @fillosophie.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide