Pistaciekager med citroncreme

Ingredienser

Opskrift til ca. 16 stk.

Pistaciebunde

1 pistacie dessertmasse fra Odense Marcipan

100 g marcipan

80 g sukker

80 g smør

4 æg

1 tsk bagepulver

100 g hvedemel

 

Citroncreme

2 plader husblas

250 ml piskefløde

Saften fra 1 citron

100 g flormelis

 

Yderligere

Hakket usaltet pistacienødder

Sådan gør du:

Pisk smør, sukker, marcipan og pistacie dessertmasse sammen. Pisk efterfølgende et æg i af gangen. Vend til sidst mel og bagepulver i, og kom dejen i dine smurte muffinforme. Bag dine muffins i ovnen ved 180 grader i ca. 15 min.

Imens laves citroncremen. Kom 2 plader husblas i rigeligt koldt vand i ca. 10 min. Kog citronsaften op, og lad den blive fingervarm. Pisk imens fløden til flødeskum. Når fløden er pisket, vendes flormelis nu i. Når husblassen er klar, vrides den, og kommes i den fingervarme citronsaft. Vend nu 1 spsk. flødeskum i citronsaften, og herefter hældes al citronsaften sammen med resten af flødeskummen. Sæt cremen på køl i ca. 20 min.

Når alle dine muffins er bagt færdige og kølet af, er de klar til pynt. Pisk kort citroncremen, og kom den i en sprøjtepose med rund tyl. Sprøjt cremen på kagerne, og drys med hakket pistacienødder.

Velbekomme!

Find flere lækre opskrifter på Sophies instagram @fillosophie.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og