Ingredienser
10 stk.
240 g kikærter fra dåse
10 stk. ‘juicy’ dadler (100 g)
30 g peanutbutter eller kokosolie
3 spsk. sukkerfri hindbær marmelade
30 g kakaopulver
1-2 tsk. romaroma
1-2 spsk. vand
Kikærte-vanviddet forsætter!
Nu er der lækre trøfler, som du kan nyde med lidt bedre samvittighed! De er glutenfri, mælkefri og fri for raffineret sukker. Derudover er de nemme og lige til at gå til – børnene kan også være med i køkkenet her – og jeg er sikker på, at de vil elske dem 🙂
LÆS OGSÅ: Træstammer lavet på naturlige ingredienser
Sådan gør du:
- Put alle ingredienserne i foodprocessoren og blend det sammen, indtil det ligner en trøffeldej.
- Hvis dejen ikke vil samle sig, så tilsæt lidt mere væde (vand eller marmelade).
- Sæt nu trøffeldejen på køl i 1 times tid, så den kan stå og trække.
- Del nu dejen op i 10 lige store stykker, ca. 45-50 g/stk., og rul så kuglerne i kokos eller i krymmel (hvis børnene synes, det er lidt sjovere).
- Spis dem bare nu, eller sæt dem på køl, til de skal spises 🙂
Velbekomme!
Du kan finde flere af Helenes lækre og sunde opskrifter på Instagram: @helenes_sunde_koekken og på hendes blog helenesprogoe.dk.
LÆS OGSÅ: Himmelsk kikærtebrownie