[single_post_category_name]

Cherry milkshake – Den perfekte søndagstreat

Jeg kan ikke forestille mig mange mennesker, der ikke bryder sig om milkshake. Den kølige cremethed mættet med duftende vanilje og den foretrukne frugt eller, bær man tilsætter… mums! Spørger du mig, er det svært ikke at elske en hjemmelavet milkshake.

Den her er lavet med frosne brombær og amarenakirsebær, men ellers kan den også fint laves blot med brombær. Jeg er selv en absolut sucker for amarenabærrenes marcipanparfumerede, let kunstige smag, men jeg er vel klar over, at ikke alle er vilde med dem. Gør, hvad du synes bedst om, også frosne hindbær eller jordbær er super velegnede. Vanilje er et must, så lad vær med at spare på den.

Sådan gør du

Rist mandelflagerne ved medium varme på en pande, til de er gyldne, lad dem køle helt af. Pisk fløden til blødt skum. Her er et lille tip på sin plads; sæt skålen du pisker i i fryseren i fem minutter sammen med piskefløden, så begge dele er helt kolde, så får du den lækreste fluffy og cremede flødeskum. Put de resterende ingredienser i en blender, og blend indtil shaken er cremet. Hæld i 4 store glas, top med flødeskum, ristede mandelflager og et kirsebær, og drik straks.

Velbekomme!

LÆS OGSÅ: Trøffelkage med chokolade

LÆS OGSÅMaregnskys med bolsjestriber 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide