Cherry milkshake – Den perfekte søndagstreat

Ingredienser
Milkshake

1 liter vaniljeis

5 dl sødmælk, kan erstattes af soya- eller mandelmælk

Korn fra ½ stang vanilje

2 dl frosne brombær

½ dl amarenakirsebær og nogle ekstra til at toppe shaken med

8-10 isklumper

Pynt

100 g mandelflager

3 dl fløde (til flødeskum på toppen)

Jeg kan ikke forestille mig mange mennesker, der ikke bryder sig om milkshake. Den kølige cremethed mættet med duftende vanilje og den foretrukne frugt eller, bær man tilsætter… mums! Spørger du mig, er det svært ikke at elske en hjemmelavet milkshake.

Den her er lavet med frosne brombær og amarenakirsebær, men ellers kan den også fint laves blot med brombær. Jeg er selv en absolut sucker for amarenabærrenes marcipanparfumerede, let kunstige smag, men jeg er vel klar over, at ikke alle er vilde med dem. Gør, hvad du synes bedst om, også frosne hindbær eller jordbær er super velegnede. Vanilje er et must, så lad vær med at spare på den.

Sådan gør du

Rist mandelflagerne ved medium varme på en pande, til de er gyldne, lad dem køle helt af. Pisk fløden til blødt skum. Her er et lille tip på sin plads; sæt skålen du pisker i i fryseren i fem minutter sammen med piskefløden, så begge dele er helt kolde, så får du den lækreste fluffy og cremede flødeskum. Put de resterende ingredienser i en blender, og blend indtil shaken er cremet. Hæld i 4 store glas, top med flødeskum, ristede mandelflager og et kirsebær, og drik straks.

Velbekomme!

LÆS OGSÅ: Trøffelkage med chokolade

LÆS OGSÅMaregnskys med bolsjestriber 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Klatkager

Ingredienser:Antal: 12 stk Sværhedsgrad: Nem Redskaber: Skål, pande og paletkniv Klatkager: 500 g kogt kold risengrød 5 æg 2 spsk sukker 2 tsk vaniljepasta 150

Gæstedrink: Infinity G/T

Ingredienser4 cl Tanqueray London Dry 1 l Infinity Tonic 50 g agurkeskrald 50 g citronskal 100 g sukker 12 tørrede laurbærblade Laurbærblade Saft fra 1-2