[single_post_category_name]

Sundere ispinde med hindbær og mørk chokolade

Sådan gør du

Kog de frosne hindbær. Dette foretrækker jeg at gøre med alle frosne bær (hvis det er muligt uden at ødelægge retten), da jeg vil undgå bakterier. Når hindbærene er kogt og blevet til en flydende masse, tilsættes sukrin. Rør, til det er opløst, og lad nu massen køle af.

Når massen er kølet af, puttes den i isformene, og ispindene sættes i. Lad isene stå i fryseren natten over, så de når at blive helt frosne. Når isene er frosne, tages de ud af fryseren. Lad dem stå og tø lidt, inden de kan tages ud af formene.

Imens du venter på, at isene kan slippe formene, hakkes chokoladen og smeltes over vandbad. Når chokoladen er smeltet, puttes den i en sprøjtepose, hvor der klippes et lille hul, så du kan lave mønster på dine is (se billede for inspiration).

Isene er nu klar til at tages ud af formene. Tag et spækbræt (eller noget andet fladt, der kan ligge i fryseren) med et stykke bagepapir på, som isene kan ligge på. Tag isene ud af isformene, læg dem på spækbrættet med bagepapir på, og prøjt det chokolademønster, du ønsker på dine is. Drys til sidst lidt frysetørret hindbær på toppen (mest for syns skyld og kan undlades). Isene opbevares på spækbrættet i fryseren, hvis ikke de spises med det samme.

Velbekomme!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide