Trænger du også til en god afkølende is i sommervarmen?
Så læs med her, hvor du får opskriften på de bedste hjemmelavede is.
Sådan gør du:
Kog jordbær, rabarber og sukker op i en gryde ved mellem varme.. Når jordbær og rabarber er kogt op, blendes de kort med en stavblender. Lad jordbær/rabarberkompotten køle af inden du arbejder videre med dem. Pisk nu fløden til flødeskum. Imens røres kondenseret mælk og vaniljesukker sammen. Vend flødeskum og kondenseret mælk sammen. Hæld nu jordbær/rabarberkompotten i, og vend til massen er jævn. Isen hældes nu i forme, ispinde bliver sat i og stilles på frys i mindst 3 timer (jeg har brugt silikoneforme da jeg synes de er nemmest at arbejde med – andre forme kan også bruges) . Når dine is er klar kan de nu overtrækkes med chokolade. Smelt ruby chokoladen over vandbad. Når chokoladen er smeltet, røres solbærdusten i. Dyp nu ispindene i chokoladen, og lad dem tørre på et stukke bagepapir. Når chokoladen er størknet er de klar til servering.
Velbekomme!