Jordbær/rabarbergrød

Ingredienser

500 g. blandet jordbær og rabarber

80 g. sukker

2 dl. Vand

3 spsk. Vand

4 spsk. Majsstivelse

Yderligere:

Vaniljeis

Hakkede mandler

Hindbær

Skovsyre

Jordbærgrød er noget vi forbinder med sommer. De lækre danske jordbær og smagen af fløde bringer måske endda barndomsminder frem hos nogle? Her har Sophie, der står bag bloggen Fillosophie, opgraderet den traditionelle jordbærgrød og tilføjet rabarber og is! 
Psst! Når du laver jordbær/rabarbergrød af danske bær om sommeren, kan den faktisk fryses ned og nydes igen i sensommer og efterår! 

 

Sådan gør du:

Kom jordbær og rabarber i en gryde med 2 dl. vand og sukker, og varm det op ved lav varme.

Varm det til bærrene er møre.

Rør majsstivelse og vand sammen i en skål, og rør det sammen med rabarber og jordbær, der stadigvæk er i gryden over lav varme.

Kog det op til grøden tykner.

Lad jordbær/rabarbergrøden køle helt af i køleskabet.

Når grøden er kold, er den klar til servering.

Kom en kugle is oven på grøden, drys med hakkede mandler og pynt yderligere med skovsyre og hindbær.

Velbekomme!

 

Du kan følge Sophies Instagramprofil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre retter.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet